VÅRA TJÄNSTER

Välutbildad personal med mångårig erfarenhet av komplicerade transporter

FÖRETAGSFLYTT

Vi flyttar kontor, industrier, akriv och lager. Från stora komplicerade uppgrad till små och enkla punktinsatser. Viktigt blir vår noggranna planering för att minimera produktionsbortfall, där våra erfarna medarbetare genomför ett snabbt och säkert arbete. Ni kan därför med förtroende vända er till oss när ni börjar planera för er företagsflytt, verksamhetsflytt eller kontorsflytt.

FLYTTSTÄDNING

Vi kan erbjuda flyttstädning i alla städer vi är verksamma i. Det kan bli ont om tid vid flytten och man kanske inte hinner städa bostaden man lämnar. Genom vårt samarbete med pålitliga städfirmor kan vi erbjuda flyttstädning som håller god kvalitet. Anlitar du oss vid städningen har du garanti för att städningen blir ordentligt gjord.

MAGASINERING

När du behöver lagra eller mellanlagra möbler och inventarier, erbjuder vi magasinering med hög säkerhet, trygghet och kvalitet för såväl företag, organisationer som privatpersoner.

Vi magasinerar:

– Säkert och tryggt i larmade uppvärmda lokaler
– Med möjlighet för dig att få tillgång till godset
– Med emballering och packmaterial efter behov
– Med transport till och från lager om så önskas

TUNGA LYFT

VI är specialiserad på arbeten som innebär tyngre lyft. Det kan till exempel handla om kassaskåp, maskiner, pianon, kyl, ventilationsutrustning eller hissmotorer. Vi har den specialutrustning som krävs och utför alltid våra uppdrag med högsta säkerhet både för gods och personal.

VI TAR VÄL HAND OM DINA EGENDOMAR UNDER FLYTT

Ett depositionsavtal skrivs mellan Stadsbudskontoret AB och dig som kund och detta är ett kvitto/garanti på att Stadsbudskontoret har dina möbler lagrade.

PRIVATFLYTT

Vi flyttar ditt hem till nästa och ser till att du får hjälp med det du behöver i samband med din bohagsflytt.

Är du intresserad av någon av våra tjänster?